راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند
در این مقاله به بررسی موضوع راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند پرداخته میشود. در طول چند سال اخیر استقبال زیاد کاربران از ساعت های هوشمند باعث شده تا شرکت های زیادی تلاش خود را در زمینه تولید جدیدترین و بهترین ساعت های هوشمند افزایش دهند. ساعت هوشمند برای برخی از ما ابزار بسیار مفیدی است.
ساعت های هوشمند در کنار هندزفری و پاوربانک از محبوب ترین گجت ها و لوازم جانبی موبایل هستند و بازار فروش ساعت های کلاسیک تقریباً رو به کاهش است. گرچه ساعتهای هوشمند بسیاری عرضه شدند و انتخاب از بین آنها دشوار است، اما برخی از دستگاهها نسبت به بقیه عملکرد بهتری ارائه میدهند و هر کدام جوانب مثبت و منفی خود را دارند. از ساعت هوشمند اپل با عملکرد سریع و سازگاری بسیار خوب با اکوسیستم iOS گرفته تا بهترین اسمارت واچ های اندرویدی، همه خصوصیاتی دارند که اشاره به آنها خالی از لطف نیست.
بیشتر بخوانید راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند : ساعت دیجیتال باشگاهی
نکات مهم در راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند
در راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند مناسب علاوه بر در نظر گرفتن قیمت و بودجه باید به اپلیکیشنی که بیشتر به آن علاقه دارید نیز توجه داشته باشید و در هنگام خرید ساعت هوشمند یکسری ویژگی ها و قابلیت ها را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید ورزش و کالری مصرفی را با ساعت پیگیری کنید، باید به سنسورهای حرکتی و نظارت بر سلامتی توجه بیشتری داشته باشید و اگر می خواهید ساعت هوشمندی برای بررسی اعلان های گوشی تهیه کنید، باید از زبان فارسی پشتیبانی کند. به اعلان ها و نوع رابط کاربری توجه کنید. همچنین نکات زیر را در نظر بگیرید :
-
نوع و ویژگی های رابط کاربری
یکی از موارد مهم در راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند ، ویژگی رابط کاربری آن است. یکی از تفاوت های مهم ساعت های هوشمند گران قیمت با نسخه های ارزان تر، نوع رابط کاربری استفاده شده است. به عنوان مثال اپل واچ و گلکسی واچ به شما امکان نصب برنامه ها را بر روی خود ساعت می دهند و می توانید بدون نیاز به گوشی یک سری کارهای ساده مانند ارسال پیام در پیام رسان های مختلف، ناوبری و حتی وب گردی را انجام دهید.
قابلیت پاسخگویی به تماس در خود ساعت در مواقعی که گوشی در دسترس نیست، یکی از ویژگی های خوب این ساعت ها است که به یک سری از ساعت های شیائومی و هواوی محدود می شود. البته توجه داشته باشید که اپل واچ را فقط می توانید به iOS متصل کنید و برخی از ویژگی های گلکسی واچ در iOS فعال نیستند و باید به دستگاه های اندرویدی متصل شوند.
-
سازگاری با سیستم عامل و تلفن همراه
از آنجایی که اکثر ساعتهای هوشمند به گونهای طراحی شدهاند که به عنوان همراه تلفن همراه شما عمل کنند، سازگاری بین این دو دستگاه بسیار مهم است. به عنوان مثال، بهترین فیت بیت ها مانند Fitbit Versa 3 و Fitbit Versa 2 با چندین گوشی اندرویدی و همچنین آیفون کار می کنند. اگرچه باید توجه داشته باشید که دارندگان تلفن های همراه اندروید دارای یک ویژگی اضافی هستند: پاسخ سریع به پیام های متنی دریافتی و پاسخ به تماس های تلفنی.
-
زمان شارژ باتری
با توجه به سایز کوچکتر ساعت های هوشمند، باتری های استفاده شده ظرفیت نسبتا کمتری دارند و با توجه به امکانات و صفحه نمایش ساعت ها، کارایی متفاوتی دارند. ساعت های ارزان قیمت را می توان با یک بار شارژ حدود 7 تا 15 روز به دلیل صفحه نمایش ضعیف تر و امکانات محدود استفاده کرد، اما ساعت های گران قیمت مانند اپل واچ و گلکسی واچ از ویژگی های بیشتری برخوردار هستند. رابط کاربری و صفحه نمایش های دقیق شارژ بسیار کمتری دارند و با استفاده سبک می توانید با یک بار شارژ حدود 3 روز از آنها استفاده کنید.
-
پشتیبانی از زبان فارسی در اطلاعیه ها
یکی از ویژگیها و نکات بسیار مهم در خرید ساعتهای هوشمند ارزانتر، پشتیبانی صحیح از فونت فارسی در نوتیفیکیشنها و تماسها است که استفاده از ساعت را برای شما آسانتر میکند و دریافت و خواندن اعلانها از ساعت برای شما بسیار مهم است.
-
سنسورهای حرکتی و نظارت بر سلامت
اگر به ورزشهای استقامتی مانند دویدن و کوهنوردی علاقه زیادی دارید، یا اندازه گیری کالری مصرفی در طول ورزش برایتان مهم است، باید به دنبال ساعتهای هوشمند با طیف گسترده ای از حسگرهای حرکتی و نظارت بر سلامت باشید که دقت بالایی دارند. البته سنسورهای دقیق تر باعث می شود قیمت ساعت بسیار بالا باشد و اگر به صورت حرفه ای ورزش می کنید باید بودجه خرید را افزایش دهید.
-
صفحه نمایش
یکی از مهم ترین نکات و اولین چیزی که با دیدن ساعت شما را به خود جلب می کند فرم صفحه نمایش و ظاهر کلی ساعت است. ساعت هوشمند می تواند دارای صفحه نمایش گرد، مربع یا مستطیل باشد. طرح مستطیلی کشیده بیشتر در دستبندهای سلامتی استفاده می شود. انتخاب فرم ساعت کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، اما اگر فقط به دنبال ساعت های اپل هستید، چاره ای جز صفحه نمایش های چهارگوش اپل واچ ندارید!
LCD و OLED بیشتر برای صفحه نمایش ساعت های هوشمند استفاده می شوند که صفحه نمایش های OLED روشنایی و وضوح بهتری را به شما می دهند، اما باعث مصرف باتری بسیار بیشتر می شود. البته اگر قصد خرید ساعت هوشمند را صرفاً برای دیدن نوتیفیکیشن ها و پاسخگویی به تماس ها دارید، صفحه نمایش LCD نیز به شما کمک می کند و عمر باتری بیشتری دارد.
بیشتر بخوانید راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند : گجت های هوشمند
سوالات متداول برای راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند
-
تفاوت نمایشگر OLED در مقابل LCD
اکثر ساعتهای هوشمند از نمایشگر LCD یا AMOLED رنگی استفاده میکنند که به شما امکان میدهد عکسها، برنامهها و سایر محتواها را با رنگهای غنیتر مشاهده کنید و همچنین روشنایی صفحه را مطابق میل خود تنظیم کنید، اما این ویژگی عمر باتری را کاهش میدهد. اگرچه سازندگان ساعت های هوشمند در حال بهبود کارایی دستگاه ها برای حل این مشکل هستند. برخی از آنها می توانند چندین روز یا حتی هفته ها دوام بیاورند، اما اگر می خواهید بیشترین زمان ممکن را داشته باشید، باید صفحه نمایش سیاه و سفید را انتخاب کنید.
ساعتهای هوشمند گرانتر به جای نمایشگرهای LCD، نمایشگرهای OLED شفاف ارائه میدهند و طراحیهای باریکتری دارند. در همین راستا، اپل اولین نمایشگر OLED خود را توسعه داد تا نسل اول اپل واچ را تا حد ممکن نازک کند و سامسونگ اولین ساعت هوشمند OLED خود را با نام Galaxy Gear در سال 2013 روانه بازار کرد.
ساعت هوشمند و سیم کارت
بله، برخی از ساعت های هوشمند هستند که به طور مستقل کار می کنند و نیازی به اتصال به گوشی ندارند. اینگونه ساعت ها دارای شیار سیم کارت هستند و با پسوند LTE در کنار نامشان قابل تشخیص هستند. به خاطر داشته باشید که اکثر این محصولات گرانتر از نسخه های وای فای (بدون درگاه سیم کارت) خواهند بود.
بهترین ساعت هوشمند تا یک میلیون تومان
در حال حاضر ساعت هوشمند شیائومی Haylou Solar LS05 در بین محصولات حاضر در محدوده قیمتی «زیر 1 میلیون تومان» راهنمای خرید ساعت هوشمند بهترین گزینه است.
راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند و لیستی از بهترین های موجود در بازار
- ساعت هوشمند شیائومی هایلو LS02 Global
قیمت: از ۸۱۷,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند امیزفیت جیتیاس ۲ مینی
قیمت: از ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند شیائومی Mibro Lite
قیمت: از ۱.۱۰۰.۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند شیائومی می واچ
قیمت: از ۵,۲۰۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ ۴
در دو سایز ۴۰ و ۴۴ میلیمتر | از ۶,۲۰۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند شیائومی واچ اکتیو S1
قیمت: از ۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ ۴ کلاسیک
قیمت: از ۸,۷۳۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ ۵
قیمت: از ۸,۵۰۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند اپل واچ سری ۳
قیمت: از ۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان
- ساعت هوشمند هوآوی GT 3
قیمت: از ۱۱,۶۵۰,۰۰۰ تومان
بیشتر بخوانید راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند : کارایی خانه های هوشمند